دانلود نمونه فصل سوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی با عنوان خودکارآمدی حرفه ای می باشد.یکی از گرایشات عمده در روانشناسی شغلی و ارزیابی شغلی تعریف و اندازه گیری حیطه‌های مختلف انتظارات خودکارآمدی شغل است. بر اين اساس خودكارآمدي شغلی به عنوان یک بر چسب عمومی از قضاوت‌های کارآمدی شخصی در رابطه با دامنه‌ی وسیعی از رفتارهای درگیر در انتخاب شغل و سازگاری توصیف شده است (ميراندا و آمهوفر ، 1998؛ احمدي، 1387). علاوه بر اين خودکارآمدی حرفه‌ای عمدتا به‌ عنوان یک عقیده و باور در مورد توانایی برای داشتن تجارب حرفه‌ای موفق مانند انتخاب یک حرفه، عمل کردن به خوبی در یک حرفه  و پافشاری و مداومت در آن حرفه تعریف شده است (زلدين، 2000). 

 

 


شايان ذكر است كه خودکارآمدی حرفه‌ای اطلاعات مناسب و مهمی را برای درک پیچیدگی فرایند توسعه حرفه‌ای فراهم می‌کند (نیل و سوا ،  1992). باور خودکارآمدی حرفه‌ای می‌تواند به اجتناب از رفتار حرفه‌ای یا برانگیختگی نسبت به آن منجر شود (بتز و تیلور ، 2001). خودکارآمدی حرفه‌ای پایین می‌تواند باعث شود که افراد در تصمیم‌گیری‌هاي مرتبط با شغل‌شان تعلل کنند و ممکن است اجراي تصمیمی را که  اتخاذ شده‌به تأخیر اندازند (بتز و هاکت، 1981). در مقابل، آنهایی که دارای خودکارآمدی حرفه‌ای بالایی هستند، تمایل دارند که موفقیت را برای خود تجسم کرده و پیامد‌ها و حمایت های مثبتی را برای جاه طلبی‌های حرفه‌ای شان جستجو کنند (باندورا، 1993). 

 

 

 

در این فصل روش تحقیق، جامعه آماری، حجم  نمونه و روش نمونه گیری، ابزار اندازه‌گیری، محاسبه روایی و پایایی ابزار اندازه‌گیری، روش‌های آماری جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات تحقیق گزارش می‌شود.

 

 

 

 

 


فهرست مطالب


فصل سوم: روش شناسی
3-1- طرح تحقيق، بيان متغيرها و نحوه ي تغيير يا كنترل آنها    39
3-2- جامعه آماري، نمونه و روش نمونه گيري    39
3-3- ابزار پژوهش    40
3-3-1- پرسشنامه نوع ساختار سازمانی    40
3-3-2- مقیاس عدالت سازماني    41
3-3-3- مقیاس خودكارامدي حرفه ای    42
3-4- روش اجرا    42
٣-5- روش تجزيه و تحليل اطلاعات    42

 

منابع