دانلود پاورپوینت آشنایی با شاخص های حکمرانی خوب در اندیشه و عمل امام علی جهت رشته علوم سیاسی در قالب 18 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

محققان شش عامل را براي تحقق «حكم راني خوب» لازم دانسته اند كـه عبارت اند از: قانون گرايي، شفافيت، مسئوليت و پاسخ گـويي ، كـارايي و  اثربخشـي ، مشاركت طلبي، عدالت محوري، فسادستيزي و رفـق و  مـدارا . در همـين راسـتا، در  پژوهش حاضر مي كوشيم تا با كـاوش در سـيرة عملـي و  نظـري امـام علـي (ع) شاخص ها ي حكم راني خوب را با روش توصيفي ـ تحليلي استخراج كنيم و مورد بررسي و سنجش قرار دهيم. 

 

 

از اواسط دهة 1990  نارضايتي از رويكرد دولت حداقل شـكل گرفـت و از پايـان آن دهه رويكرد «حكم راني مطلـوب » مـورد اسـتقبال گسـترده قـرار گرفـت و همـان محافـل بين المللي مروج دولت حداقل به تدوين و تـرويج نظريـة حكـمراني مطلـوب پرداختنـد. بر همين اساس، قبل از معرفي و بررسي نظرية حكم رانـي مطلـوب ، اشاره به عوامل روي گرداني از الگوي قبلي يعني دولت حداقل ضروري به نظر ميرسد.

 

 

امام علي (ع) با صداقت تمـام مسـائل را بـا مـردم در ميـان مي گذاشت، به سؤالات آن ها پاسخ مي داد و به مردم براي بيان انتقادهاي خود ميدان  ميداد و با خشونت با آن ها برخورد نمي كرد .از اين رو، ما شاهد ويژگيهای حكومتي مردم سالار و مبتني بر مردم سالاري ديني در حكومت حضـرت در 14 قـرن پـيش هستيم. در واقع، اميرالمؤمنين به مسئوليت جمعي در حوزة مديريت جامعه معتقد بودند.

 

 

فهرست مطالب
چکیده
پيشينه و تعريف نظرية حكم راني خوب 
عوامل پيدايش نظرية حكم راني مطلوب 
حکمرانی
تعریف نظریه حکمرانی خوب
شاخص هاي حكم راني خـوب را درانديشه و عمل امام علی